Usluge

Izdavanje i prodaja maloprodajnog prostora

Cushman & Wakefield globalni tim od 1.400 članova posjeduje znanje, iskustvo i resurse za pružanje sveobuhvatnih, integrisanih i inovativnih usluga u oblasti nekretnina namijenjenih klijentima iz oblasti maloprodaje, vlasnicima i investitorima, bez obzira na veličinu, obim i lokaciju datog zadatka ili upita.

Cushman & Wakefield globalni tim od 1.400 članova posjeduje znanje, iskustvo i resurse za pružanje sveobuhvatnih, integrisanih i inovativnih usluga u oblasti nekretnina namijenjenih klijentima iz oblasti maloprodaje, vlasnicima i investitorima, bez obzira na veličinu, obim i lokaciju datog zadatka ili upita.

Od urbanih glavnih ulica do manje atraktivnih lokacija, od modernih tržnih centara preko retail parkova do outlet centara, stručni tim CBS International koristi iskustvo u industriji i globalnu perspektivu tržišta, usklađujući zahtjeve maloprodajnih lanaca sa njihovim mogućnostima i pruža klijentima mogućnost da donesu efikasne odluke za svoje poslovanje.

Poznavanje lokalnog tržišta i pravovremeno reagovanje na zahtjev klijenta u cilju identifikacije i izbora željenog prostora, zahtijevaju posvećen ekspertski tim kao i blisku saradnju sa klijentima, čime bi se izbjeglo bilo kakvo nerazumijevanje.

Investitorima pružamo potpunu podršku, pri definisanju strategije prodaje/izdavanja maloprodajnog prostora, olakšavamo njihov ulazak na tržište kroz spektar različitih vrsta usluga, kao što su savjetodavne usluge, definicija miksa zakupaca i izbora prvoklasnih zakupaca, upravljanja i održavanja nepokretnosti i marketinga. Takođe, naš tim je na raspolaganju da u svakom trenutku pruži informacije o trendovima na tržištu u cilju donošenja adekvatnih investicionih odluka.

Usluge:

  • Strateško savjetovanje pri kupovini i izdavanju maloprodajnog prostora
  • Posredovanje u zakupu maloprodajnog prostora
  • Razvoj strategije proširenja i optimizacije maloprodajne mreže
  • Definicija miksa zakupaca
  • Analiza zone pokrivenosti
  • Izrada različitih cjenovnih, demografskih i tržišnih analiza
  • Prodaja nepokretnosti

Kako vam možemo pomoći?

Poznavanje klijenata, poznavanje lokalnog tržišta i lokacija omogućavaju našim klijentima kontrolu njihovog cjelokupnog portfolija. Zakupci maloprodajnog prostora koji smatraju naše usluge korisnim zainteresovani su za neku od sljedećih tema:

Prisustvo na tržištu – Kreiranje strateške mape rasta, bez obzira da li se otvaraju novi maloprodajni objekti, pronalaze nova tržišta ili izlazi na tržišta regiona.

Strategije odlučivanja – Ubrzavanje odluke o odabiru maloprodajnih objekata obezbjeđivanjem adekvatne studije slučaja zasnovane na objektivnim i jasnim pokazateljima.

Uspješnost portfolija – Formulisanje akcionog plana za izbor novih lokacija gdje troškovi zakupa prevazilaze prihvatljive nivoe prodaje na određenoj lokaciji, u cilju obezbjeđivanja nivoa prodaje i uspješnosti portfolija.

Stvaranje brenda – Procjenjivanje potencijalne prednosti i povećanja prometa uvođenjem novog brenda, uključujući koji bi tržni centri bili najpogodniji, i izbjegavajući preklapanje ili dupliranje lokacija.

KONSULTANTSKE USLUGE