Case study

Dukley Gardens

Zadatak:

CBS International angažovan je za izradu procjene Dukley Gardens.

Dukley Gardens je jedan od najekskluzivnijih stambenih kompleksa u Crnoj Gori. Ovaj kompleks zatvorenog tipa koji uključuje i obezbjeđenje, čini 36 rezidencijalnih i 202 apartmana prve klase, čije kvadrature se kreću od 77 do 639 kvadratnih metara.

Klijenti će na raspolaganju imati 24/7 VIP uslugu, sistem upravljanja kućom putem moderne tehnologije, smart sistem i 3 plaže.

Porto Montenegro

Zadatak:

Porto Montenegro predstavlja jedan od najreprezentativnijih projekata na Jadranskoj obali.

Porto Montenegro je planiran kao luksuzni projekat na obali, mješovite namjene koji kombinuje luksuzne apartmane, hotele, propratne objekte za velike jahte, restorane, barove, maloprodajne lokale, klubove za ljubitelje sporta. Marina koja predstavlja najimpozantniji dio projekta projektovana je za 800 vezova, od kojih 150 za velike jahte. Cijelo zemljište čija procjena je povjerena CBS International iznosi oko 70.000 kvadratnih metara.

Lustica Bay Project

Zadatak:

Procjena vrijednosti faze 1 projekta Luštica Bay u Tivtu. Predmet procjene je razvoj zemljišta na kojem je planirana izgradnja sljedećih sadržaja: kompleks mješovite namjene, marina sa 120 – 150 vezova i hotel sa 300 soba, što ukupno čini 110.000 m2 bruto izgrađene površine, uz dodatni golf teren od 18 rupa na površini od 860.730 m2. Nakon završetka izgradnje cio kompleks će imati 7 hotela sa 1.370 smještajnih jedinica, 500+ vila, 1.100+ apartmana, golf teren od 18 rupa, 2 marine, propratne komercijalne i zabavne sadržaje.

Capital Plaza Podgorica

Zadatak:

CBS International bio je angažovan za izradu procjene Capital Plaza Business centra u Podgorici, mješovitog kompleksa koji će u svom sastavu imati objekte za različite namjene: stambene jedinice, kancelarije, maloprodajne prostore i poslovne apartmane. Ukupna dozvoljena bruto građevinska površina iznosi 88.600 kvadratnih metara što uključuje 29.000 kvadratnih metara parkinga u zatvorenom prostoru.